personal training

wij helpen je om fit te worden én blijven
 

 

 

boek een intake
Waarschijnlijk loop je al een tijdje met het idee dat er iets moet veranderen. Je lichaam functioneert niet (meer) zoals je zou willen. Bij De Beweeg Studio kun je onder begeleiding van kundige Personal Trainers terug naar een fitte(re) versie van jezelf.

Personal Training

Ga jij voor het allerbeste resultaat? Kies dan voor een Personal Training pakket

3, 6 of 12 maanden wekelijks Personal Training
3, 6 of 12 maanden wekelijks Personal Training
gebaseerd op jouw persoonlijke doelen
een adviesgesprek met onze voedingscoach
Small Group training
Heb je meer behoefte aan een groep gelijkgestemden die je extra motiveren? Kies dan voor de Small Group training
4, 8 of onbeperkt aantal trainingen per maand
trainingen gericht op kracht en conditie
iedere week nieuwe uitdagende oefeningen
geschikt voor ieder niveau

Medical Training

Naast Personal Training en Small Group training bieden onze fysiotherapeuten ook de volgende trainingen aan:

beweeggroep 65+

beweeggroep bij aanhoudende pijn zoals fibromyalgie

Plan een gratis intake

4 + 15 =

Heb je eerst nog wat vragen? Dat begrijpen we. Je mag ze persoonlijk aan ons stellen, of de meestvoorkomende hier alvast even doorlezen. Wanneer je vraag er niet tussen staat kun je contact met ons opnemen via info@debeweegstudio.nl of 040-2516007.
Wat kan ik verwachten bij de gratis intake?
We zullen tijdens deze afspraak (+/- 50 minuten) kennismaken, bespreken welke doelen en wensen jij hebt én hier een geschikt plan voor opstellen.

Dit doen we middels een korte training en uitgebreid gesprek achteraf. Zo kun jij ervaren of deze manier van trainen bij je past en er een klik is met de training. Wij weten dan ook meteen hoe je er fysiek voor staat!

Voor deze intake mag je dus al in sportkleding komen.

Wat zijn de kosten?
Dit is afhankelijk van het pakket dat je kiest. Tijdens de (gratis) intake bespreken we je doelen en wensen. Aan de hand daarvan kunnen we samen bepalen welk pakket het meest geschikt is!
Kan ik ook eens per twee weken trainen (zodat de kosten minder zijn)?
Wij adviseren van niet. Als nieuw lid van De Beweeg Studio start je altijd met een pakket (minimaal drie maanden). Zo kunnen we je ook resultaten garanderen! Daarna, in de onderhoudsfase, zou je wel naar eens per twee weken kunnen.
Behaal je altijd resultaat?
Dat kunnen wij je niet garanderen. Je bent namelijk zelf verantwoordelijk voor het ondernemen van actie! Wanneer je naast onze trainingen aan de slag gaat met de adviezen dan zul je zeker resultaten gaan behalen.
Krijg ik ook voedingsadvies bij jullie?
Dat kan zeker. Wij zijn zelf specialist op het gebied van trainen en bewegen, en werken daarom samen met een voedingscoach die jou kan helpen met vragen rondom gezonde voeding. Zo werken we samen aan het gehele plaatje!
Kan ik ook (personal) training en fysiotherapie combineren?
Ja zeker, dat zorgt zelfs voor nog beter resultaat! We starten dan vaak met een (of meerdere) fysiotherapie afspraken en breiden dit gaandeweg uit met (personal) training.

wat klanten zeggen

Klanten reviews

Wat ik fijn vind aan Ise, is dat ze geduldig en doortastend is. Ze geeft me goede oefeningen die passen bij mijn doel. Ze denkt fijn met me mee, waardoor ik altijd weer vol goede moed wegga na de trainingen.
Sophie

Sinds een paar jaar volg ik de Small Group trainingen. Voorheen was ik bezig met hardlopen en fietsen, maar had toch het idee om de rest van m´n lijf ook te trainen. En de Small Group training is voor mij een fijne (en gezellige!) manier om fitter te worden. Er is voldoende persoonlijke aandacht en er wordt goed gelet op uitvoering. Daphne, Ise & Anthony komen steeds met nieuwe uitdagingen maar ieder kan op zijn eigen niveau aan de slag en stappen vooruit maken.

Door de afspraken vooraf in de agenda te plannen, blijft het ook een positieve stok achter de deur! Voor mij werkt het in ieder geval!

Judy

De Personal Training sessies van Daphne zijn erg waardevol. Ze weet mij goed te coachen, zorgt ervoor dat iedere training gevarieerd is en legt oefeningen duidelijk uit. Daarnaast luistert ze goed naar wat mijn wensen en behoeftes zijn en past wanneer nodig de training daarop aan. Wanneer ik bij Daphne getraind heb, ga ik met een voldaan gevoel naar huis en dat is wat ik wil na een Personal Training! 
Danique

Koop een pakket