fit met fibromyalgie

hoe zou het zijn als je klachten niet meer je leven bepalen?

 

 

 

schrijf je direct in

Het is niet altijd makkelijk om fit te blijven als je last hebt van langdurige klachten zoals bij fibromyalgie.

Doordat Ise zelf de diagnose fibromyalgie in het verleden heeft gekregen weet zij wat voor invloed dit op je leven kan hebben. Ondanks dat is het haar toch gelukt om fit te worden.

Nu is het haar doel om zoveel mogelijk anderen hierbij te helpen!

Herken jij je ook hierin?

je voelt je vaak futloos en je hebt weinig zin of energie om dingen te ondernemen

het voelt alsof je lichaam niet veel aankan en je er éxtra voorzichtig mee moet zijn

je wilt graag fitter worden maar weet nog niet goed hoe

je loopt zelf te hard van stapel óf je doet te weinig aan beweging

Ik begrijp je!

Zelf kreeg ik op mijn 10e allerlei vage klachten die later fibromyalgie werden genoemd. Jarenlang beheerste de pijn en vermoeidheid mijn leven.

Ik heb alles geprobeerd om er vanaf te kunnen komen. Soms met (tijdelijk) resultaat, soms met alleen maar meer pijn en frustratie als gevolg.

Gelukkig is dit ondertussen niet meer zo en heb ik een fijne manier van leven kunnen ontdekken, waarin deze klachten niet meer op de voorgrond staan.

Ise Hazenveld klein

Kun jij hier nog wat hulp bij gebruiken? Met de Fit met Fibromyalgie programma’s kunnen wij je begeleiden zodat ook jíj je weer fit voelt, ondanks de langdurige klachten. Het is aan jou of je dit liever middels online begeleiding of bij De Beweeg Studio op de locatie doet.

Online programma

Het online programma ‘Fit met Fibromyalgie’ bestaat uit: 

Een intakegesprek (+- 30 minuten) Dit gesprek kan ook online plaatsvinden.

Aan de hand daarvan stelt Ise een persoonlijk beweegschema voor je op. Hier ga je zelfstandig voor 6 weken mee aan de slag.

Wij zijn er als stok achter de deur gedurende deze periode

Na de 6 weken plannen we een follow-up gesprek om de periode te evalueren en een eventueel nieuw doel op te stellen.

Afhankelijk van je doel en huidige situatie kunnen we deze cyclus nog enkele keren herhalen. De investering is €120,00.

 

Dit programma zal later dit jaar weer beschikbaar zijn. Het groepsprogramma is op zaterdag nog beschikbaar op onze locatie in Eindhoven.

Groepsprogramma

Het ‘Fit met Fibromyalgie’ programma bij de Beweeg Studio houdt in:

12 weken lang eens per week bewegen bij ons op de locatie. 

Een persoonlijk beweegplan wat je eens per week zelf uitvoert.

We houden rekening met jouw voorkeur, doelen en wensen qua bewegen.

De investering hiervoor is €175,00. 

Geschikt voor ieder niveau

 

Heb je eerst nog wat vragen? Dat begrijpen we. De meest voorkomende staan hier alvast vermeld. Wanneer je vraag er niet tussen staat kun je contact met ons opnemen via info@debeweegstudio.nl .

Hoe ziet het programma eruit?

Dat is per persoon helemaal verschillend! Op voorhand kunnen we dit dus nog niet vertellen.

Tijdens ons online kennismakingsgesprek gaan we bekijken wat je klachten zijn en wat je graag zou willen veranderen. Wandel je graag? Of zwem je liever? Of vind je het prettig thuis wat oefeningen te doen? Dan houden we daar rekening mee in het programma.

De inhoud is daarom ook afhankelijk van je beginsituatie, doelen en wensen. 

 

Heb ik materiaal nodig om het online programma thuis te doen?

Nee, in principe niet. We maken het programma zo dat het past bij jouw wensen.  

Kan ik hier met artrose, reuma, MS etc ook aan meedoen?

Ja zeker, de naam Fit met Fibromyalgie is ontstaan vanuit de instagram pagina van Ise maar de inhoud van het programma (weer fit worden ondanks langdurige fysieke klachten) kan net zo goed bij andere aandoeningen. 

Wat als ik een training mis?

Bij het online programma ben je zelf verantwoordelijk voor het inplannen/verplaatsen van beweegmomenten. Dit is geen probleem.

In het programma bij ons op locatie is er wellicht een mogelijkheid om de afspraak een ander moment in te halen. Wanneer je dit minimaal 24 uur van te voren aangeeft kunnen we hiervoor met je meekijken. Afspraken die niet tijdig worden afgemeld kunnen niet meer worden ingehaald.

Worden deze kosten vergoed door de zorgverzekering?

Nee, helaas niet meer. Hierdoor hoeven wij minder administratie te doen en kunnen we ons meer richten op de beste zorg voor jou!

De individuele fysiotherapie afspraken worden nog wel vergoed. De kosten voor het programma kun je wel opgeven bij je aangifte inkomstenbelasting. 

wat klanten zeggen

Klanten reviews

De Fit met Fibromyalgie training kan ik echt aanraden aan iedereen met fibromyalgie, chronische pijn en/of ziekte. Ise heeft enorm veel kennis, praktische tips en persoonlijke aandacht. En doordat je de training in een (kleine) groep doet sta je er niet alleen voor en is het ook nog eens erg motiverend en inspirerend. Het is de investering meer dan waard.

Imke

Na een lange zoektocht kwam ik in contact met Ise. En wat ben ik blij dat ik hieraan begonnen ben. Voor mij werd bewegen steeds moeizamer, waardoor ik steeds meer werd beperkt in mijn dagelijkse leven. Door een laagdrempelig sportschema kan ik weer bewegen en lukt het mij ook om het vol te houden. Ise motiveert en stelt professionele schema’s op. Ze is heel erg meedekend en laat ook zien dat kleine doelen al heel waardevol kunnen zijn!

Bonita

Eerst zelf aan de slag? Download mijn gratis Ebook ‘Fit met Fibromyalgie in 10 stappen’